Litij baterija solarne ulične rasvjete

Litij baterija solarne ulične rasvjete. Litij baterija solarne ulične rasvjete, koji se nazivaju Li-ion solarne ulične rasvjete, litij solarne ulične rasvjete, Li-ion baterije solarne ulične rasvjete. Prednost slično

Detalji o proizvodu

Yangzhou Bright solarna rješenja co, Ltd je jedan od vodećih Kina litij baterija solarne ulične rasvjete proizvođača i dobavljača, i kao profesionalna tvrtka, imamo naš vlastiti produktivni tvornica, koja je u stanju proizvesti najbolje i najnovije litij baterija solarni ulici svjetla proizvode, dobrodošli ili kupiti veleprodaja proizvoda od nas.

Litij baterija solarne ulične rasvjete.
Litij baterija solarne ulične rasvjete, koji se nazivaju Li-ion solarne ulične rasvjete, litij solarne ulične rasvjete, Li-ion baterije solarne ulične rasvjete.

Prednost litij baterija solarne ulične rasvjete:
(A.) Dobar dizajn. To je solarna ulica svjetlo Kombinirajući FN panela s litij baterije. Struje iz solarne energije generira visoka efikasnost solarnih PV panela i smješteni na litij baterije priljubljen leđa na ploči. To se onda može koristiti za napajanje visoke svjetline LED svjetla za oko 12 sati u noći * 3-4 dana oblačno vrijeme.
(B.) Smanjuje utjecaj na okoliš kroz korištenje litij baterije
Za razliku od uobičajene modele koji zahtijeva zasebno instalirani velike olovne baterije, litij solarne ulici svjetlost je mala i profinjen, i olovo dizajn smanjuje svoj utjecaj na okoliš.
(C.) Solarni panel, litijske baterije i LED svjetiljke su nisko-održavanje i imaju dugi radni vijek
Za razliku od uobičajene modele koji koriste olovnih baterija, novi model je prihvatljiviji. Punjenja i pražnjenja brzina litijevih baterija je također 1,5 puta veći od olovne kiseline baterije, omogućujući vam da efikasnije koriste energiju.
Radni vijek trajanja litij baterija napajanje je preko 10 godina * 4, smanjujući održavanje košta, takva baterija razmjene, moguće. Operativni vijek trajanja solarni panel je 20 godina, a LED svjetla 80000 sati, ako djeluju za 12 sati na dan u 100% ocjena oko 18 godina.

Glavna Primjena litij baterija solarne ulične rasvjete.
Litij baterija solarni ulici svjetlo je pogodan za upotrebu u školama, parkove, ulice, autoceste, farme, krajolik vrt, oko kuće i javni vanjski roštilj

Neki modeli litij baterija solarne ulične rasvjete.

Ime: Litij solarne ulične rasvjete
Model: IVA-je L1A
Dizajniran snaga: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične rasvjete
Model: IVA-N5
Dizajniran snaga: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične rasvjete
Model: IVA N3
Dizajniran snaga: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične rasvjete
Model: IVA N6
Dizajniran snaga: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične rasvjete
Model: BRT-A1
Dizajniran snaga: 30W-120W

Ime: Litij solarne ulične rasvjete
Model: BRT-A3
Dizajniran snaga: 30W-120W

Poštovani gospodine ili voditelj nabave,
Hvala za vaše vrijeme čitajući litij baterija solarne ulične rasvjete pažljivo, ako imate svoj vlastiti dizajn ili detaljan zahtjev, možete nam poslati e-mail.
Također ako neznaš dizajn, reci nam cestama, kao što je cesta dužine, širine ceste, broj trakova? Njome se zapali grad velika cesta ili zapali okolicu cestica? Tako da smo dizajn za vas.
Također trebate nam iz kojega si ti, tako da možemo provjeriti solarne i vremenskim uvjetima prije nego događaj dizajne.
Pls poslati mail na sales@brsolar.net
Hvala opet na vašem vremenu i nadam se poslovni zajedno za velika tržišta litij baterija solarne ulične rasvjete.

Upit