Dom > Kulture i vijesti > Sadržaj

LED Street Light Retrofit Val u regionima

LED ulične svjetlo retrofit Val globalnih regija, u posljednjih nekoliko godina, pametni grad koncept kao i srodnih politika za promicanje "visoke kul" smart lampa će se pojavljivati na glavne gradove.

Hangzhou inteligentni Streetlight vijesti prije nekog vremena pobudila zabrinutost javnosti. Urbani menadžment u Hangzhou Huang Gu Brdske ceste nisu daleko od xixi kampus univerziteta Zhejiang integrirani inteligentni Streetlight pilot projekt, cilj je dobiti gradskih Streetlight inteligencije Chengguan jednoliku raspodjelu važno čvorova Internet stvari. I susret ljudi na putu može uživati Wi-Fi, mobitel punjenje osnovne treba i postići kvaliteta rasvjete kontrolu učinka, to je najbolje od oba svijeta.

Osim Hangzhou pametne rasvjete visokozvučan, mnogim gradovima se provodi inteligentne rasvjete sustave. Tianjin planira transformirati visokotlačne Merkur lampu i promovirati razvoj zelene rasvjete u gradu. Također, će biti izgrađen u zemlji se Glavna uloga u ulična svjetiljka inteligentni nadzorni centar i posebne linije za svetlost kontrolirati i vremenski kontrolirani s kombinacijom metode kontrole, temeljen na izlazak i zalazak sunca puta real-time snimanje vanjski promjene osvjetljenja, šalje automatski upaliti svjetlo kad navrši skupa Lux upute.

Internet stvari, Internet + uveo pojam koncepta pametne grad pun, trenutno ima više od 500 gradova u Kini Smart City pilotom, planira uložiti više od trilijuna. Pametni ulične rasvjete prvoklasni vojnici graditi pametni grad, grijača najhitnije.

U međuvremenu, Philips, opće rasvjete (GE) i drugih tradicionalnih domaćih vodećih poduzeća u tradicionalne ulične lampe ili rasvjeta div, će se pretvoriti u razvoju inteligentnih svjetala. Inteligentna rasvjeta kao profitabilna tehnologija niša, dobiti na istom ulica s visoka Maori, bešavne "dvostruka dobit" kombinaciju. "Sve poslovne jedinice tvrtke viši vođe rasvjete u ovu priliku mislim da je u formi od najviših, jer grad ima veliki broj ulične rasvjete, Smart City, ako lampe su svi povezani sa internetom, svaki stupić postat će inteligentne mreže podataka platforma, tvoreći mrežu." Chen Han, generalni direktor GE rasvjete u Kini je rekao. GE rasvjete i GE u cjelini u budućem razvoju tvrtke fokus na inteligentni ulične rasvjete će biti pretvoren u pametni platforma tvrtke.