Dom > Kulture i vijesti > Sadržaj

Novi solarni zeleni Val Pop

Kao veće svačija svijest štednje energije i zaštite okoliša, mnoge proizvode u vrijednost za novac niske potrošnje i štednje energije smjerovima u razvoju. Na našoj strani i mnogih javnih objekata kao dobro. Sada, je popularna u inozemstvu novi solarni ekološki ulične svjetiljke, može biti putem solarne energije i dali veliki doprinos za uštedu energije i zaštitu okoliša.

Ovaj novi ekološki lampe LED izvor svjetla sa visine 4,5 metara, nakon određenog izračuna, mogu zadovoljiti samo do maksimalnog nivoa rasvjete potrebama. Ulične svjetiljke s solarne fotonaponske opreme, instaliran na vrhu lampe kosih način, svaka ulična svjetiljka PV uređaje na površini od 1.3 m. Kada je previše sunčano kad možete imati vrhunac izlazne snage solarnih ćelija kao 165 190Wp.

Svaka lampa ima ugrađene dvije baterije modula možete pohraniti 230 amper sati moći, mogu zadovoljiti potrebe rasvjete u večernjim satima. Ali biti na sigurnoj strani, nova svjetla i spojen na izvor napajanja, može jamčiti u slučaju kišnih dana za redom nije moguće dobiti solarne energije, je još uvijek u upotrebi. Osim toga, ugrađeni inteligentni sustav kontrole, također možete izračunati izlaska i zalaska sunca puta za godinu tako da možete kontrolirati prekidači.