Dom > Kulture i vijesti > Sadržaj

Solarna kako premjestiti u grad?

U ovom trenutku, solarna izgradnju integriranog solarna Toplinska iskoristivost poduzeće nalazi se u brojnim otvorena živjeti kroz. Ne čini to, znači da tvrtke će izgubiti inicijativu ubuduće træiπno natjecanje. Događaj, lica od proizvođača prijelaz na sistem integrator u kaljuža.

Ove godine, mnoge domaće solarna voda grijač posao malo depresivan: prirodi politike učinak slabi potražnje na tržištu, slabe konkurencije, okrenut urbane tranzicije u ruralnim područjima, osloniti na ruralno tržište i vlažne preživjeli na kraju dana.

Podrška za politike postupno povećanje

U zemlji u srednjoročnog i dugoročnog razvojnog plana za obnovljivu energiju, jasno identificirati ciljeve da se usredotočite na razvoj solarna Toplinska iskoristivost u gradu promicanje integracije solarna arhitektura, solarna voda grijanje projekt i izgradnja solarno grijanje i hlađenje demonstracija projekta. U ruralnim područjima i malim gradovima promovirati kućni solarni bojler, solarno i solarna kuhala. Do 2020, nacionalne topline prikupljanja površine do 300 milijuna kvadratnih metara solarnog bojlera i druge solarna Toplinska iskoristivost, godišnji kapacitet alternativne energije od 60 milijuna tona standardnog ugljena.

U posljednjih nekoliko godina, Ministarstvo za stanovanje, Ministarstvo financija o obnovljivi izvori energije zakon uveden projekt "obnovljivi izvori energije zgrade demonstracije", poticati i promovirati lokalne samouprave u izgradnji jedinstvenog dizajna, planiranje primjene solarne termalne sustave. Liang Junqiang kaže "Dvanaest i pet" razdoblje, država za izgradnju razvoja integrirane solarne energije također će povećati intenzitet politika za promicanje, iz originalne demonstracija projekt pokazao ruralne županije i drugih područja grada tijekom postupka nadogradnje i dodatno proširiti broj modela gradova. ”

Probiti kroz tradicionalne misli

Ove godine, Centralna vlada će biti izgrađen u zemlji ove godine za 10 milijuna jedinica državne stanove za 5 godina izgraditi urbane niskim prihodima stambenih projekata u 36 milijuna primjeraka. Izdavanjem ove politike, ponovno miješanje vruće zgrade integrirane solarne termalne domaća poduzeća da sudjeluju u razvoju entuzijazam i motivaciju. Linuo modeli, sunca, kiše i druge tvrtke su također jasno priliku da iskoristite pristupačne Kućište, promovirati zgrade integrirane aplikacije.

Budućem razvoju solarna tvrtke mora biti "potražnje-om, sa stanovišta gradnje i nekretnina razvoj poduzeća riješiti opskrbu toplom vodom, i pružiti im pravi potrebu za sistemska rješenja i usluge." Da bi se razbila Usko grlo je Ograničavanja zgrade integrirane solarne termalne aplikacije.