Dom > Kulture i vijesti > Sadržaj

Solarna LED ulične svjetla će zamijeniti AC LED ulične Rasvjet

Sada mogu imati vrlo malo ljudi sumnjaju prednosti LED rasvjete u odnosu na HPS lampa. Međutim, žalosno da većina LED žarulja i dalje koristiti AC Strujni adapter, AC krugova s jedne strane tehnologiju svjetla je već vrlo zrela i solarne ulične svjetiljke su neizvjesna čimbenika, s druge strane glavna razmatranja je početno ulaganje je prevelika da se ignorira mnoge prednosti solarne energije.

Poznati solarni, jedan od najvažnijih prednosti je da je neiscrpna i najčišćih obnovljivih! To će riješiti problem zagrijavanja zemlje! S vremenom će zamijeniti svu energiju!

Naizmjenično LED svjetla solarna LED svjetla?

Ali stvarno želim da zamijeni sve energije solarne energije je još uvijek dugoročno i naporan zadatak, iako Solarna energija svugdje, međutim njegova zbirka treba ekspozicije područje. Pustinja je najidealnije mjesto, ali na daljinu prijenosa i distribucije će konzumirati velike količine skupe bakrene žice, samo vrijednost pored pustinjski gradovi da isprobate. Dok je u gusto naseljenim područjima velikih gradova je vrlo teško pronaći takav je prazan otvorene lokacije. Ograničeno ekonomske uslove u ruralnim područjima, te su vjerojatno da će sada na velikoj Skali. Nove stvari je najbolje početi od igranja i korištenje "domaćoj" pristup, javna rasvjeta je jedan od najbolji prvi solarni pilot projekta. Štoviše, energiju očuvanja i emisije smanjenja mora biti zagovarao vlada, čak i Njemačka kao vladine subvencije za prodaju. Srećom ulici projekta je vladin projekt, provodi vlada ponude. Kreatori politike vlada mora jasno razumjeti, LED svjetiljke će sigurno zamijeniti visokotlačna natrijeva lampa, istovremeno, solarna LED ulične lampe je sigurno da zamijeni AC snaga LED svjetla.