Dom > Kulture i vijesti > Sadržaj

UAE 420pcs litijumska baterija U avgustu 2017

Litijumska baterija za solarne ulične svetiljke Model 18650 Specification.To je nova trending generacija baterije za solarne aplikacije koje koriste obnovljive izvore energije za kućnu potrošnju, posebno za solarne fotonaponske instalacije. Litijumska baterija ima mnogo prednosti kao što je život manji volumen, duži , veći kapacitet, sigurniji performansi, zaštita okoline itd.

Ovaj klijent je jedan od naših kontinuiranih klijenata koji je do sada naručio Solar LED Street Lights za više od 1000 sesija, ukupne narudžbe uključuju bateriju i solarnu ploču, sunčano ALL-IN-ONE ulično svjetlo, komplete solarnih kućnih rasvjeta između 2011. do 2017. godine od nas, sada mi nismo samo partner sa dobrim odnosima, već i mi smo porodica.

U ovoj godini će imati velike narudžbe za ultraljubičastu LED lampu, veoma smo zadovoljni i obećavamo im da će im pružiti kvalitetnu, povoljnu cenu i uslugu nakon prodaje, rekli su nam da smo uvereni u našu budućnost.

Narudžbina: 420pcs 12V / 70AH litijumska baterija.

Evo detaljnih slika o UAE 420pcs litijumske baterije za vašu referencu


新1-1_副本_副本.jpg

Mi, BR SOLAR, tretiramo klijenta kao našeg boga, obratimo pažnju na kvalitet.

Ako želite da saznate više o nama, dobrodošli ste da unesete:   www.cnstreetlight.com

 

Supervizor BR SOLAR, primenjen u više od 110 zemalja.

Tel: + 86-15252528980 Mail: manager@cnstreetlight.com

Hvala vam na tome što čitate i delite informacije o UAE 420pcs litijumskoj bateriji i ako ste zainteresovani, pls mail ili nas pozovite.